De kracht van Zwappy

Zwappy helpt jou om verhalen en campagnes crossmediaal uit te zetten en te monitoren: online, op straat en in samenwerking met partnerorganisaties. Dat scheelt niet alleen tijd en geld, Zwappy helpt je ook met communiceren, zonder de essentie van de boodschap te verliezen of zonder urenlang te worstelen met ontwerp en opmaak. Met deze stappen creëer jij een happy contentflow.

1. Contentkalender invullen

Onze contentkalender helpt je om proactief te plannen en strategisch na te denken over de inhoud die je wilt delen op verschillende kanalen en platforms. Op basis van een contentstrategie die we met elkaar creëren, kunnen we de kalender invullen. Door een contentkalender te gebruiken, zorgen we ervoor dat we consistent blijven in het delen en dat we een goede grip houden op de contentstrategie. Dankzij de contentkalender is consistent posten (een must op social media!) een eitje. Bovendien kun je met meerdere mensen overzichtelijk aan de communicatie werken.

2. Branding toevoegen

Voor jouw merk, bedrijf of organisatie is het belangrijk om herkenbaar en professioneel naar buiten toe te treden. Onze producties vallen ook op door het design. Slides kunnen ieder uniek, maar toch heel herkenbaar worden opgemaakt. Om dat voor elkaar te krijgen, voeren we jouw huisstijl door in het systeem. Is er nog geen huisstijl, of wil je voor een specifieke boodschap een nieuwe stijl ontwikkelen? Ook daarvoor kun je bij ons terecht.

Werk op een efficiënte manier samen aan de contentstrategie

3. Stories bouwen

Het is tijd om jouw vertaal in een story te gieten. Zwappy is niet alleen een platform voor het maken van (web)stories of social mediaposts, maar het is een manier om jouw verhaal op een hedendaagse, aantrekkelijke manier te vertellen door middel van multimedia, interactie en storytelling. Om te beginnen gaan we uit van het one story first' principe. Wij vinden dat een goede crossmediale campagne in één verhaal te vangen moet zijn. Maar hoe richt je jouw verhaal in? Begin je met een video en tekst die vanaf links in fade of....

4. Delen met de doelgroep

Iedere slide van de webstory is afzonderlijk, rechtstreeks vanuit het platform, te delen op verschillende social media kanalen, zoals Instagram en LinkedIn. Zo genereer je met een webstory, bestaande uit 10 slides, minimaal 10 unieke social media posts

5. Bekijk de resultaten

Live, tijdens en na de campagne houd je in de gaten hoeveel bezoekers er naar jouw verhaal kijken, hoeveel slides ze bekijken, waar ze vandaan komen, op welke buttons ze klikken en hoe lang ze de story bekijken. Handig en leerzaam, want bijschaven is zo gebeurd.

Veelgestelde vragen over Zwappy

Met contentplatform Zwappy kun je overzichtelijk contentstrategieën en campagnes inrichten, uitzetten en beheren.

Kom met Zwappy in de happy contentflow